UKK

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Olen kadottanut käyttöohjeeni – mitä teen?
Klikkaa tätä linkkiä, niin löydät käyttöohjeen;

Babyplan.fi/kayttooppaat/

Onko testien laatu yhtä hyvä kuin apteekista ostettavien testien?
Testejämme myydään myös apteekeissa, ja tuotteet ovat siis yhtä korkealaatuisia. Pystymme myymään testejä paljon halvemmalla, koska ostamme ne suoraan tuottajalta, ilman kalliita välikäsiä. Meillä ei myöskään ole yhtä suuria kuluja: liikkeen vuokra, myyjiä, markkinointia jne.

Miten testit lähetetään minulle? En halua, että postinkantaja tietää paketin sisällön.
Tuotteemme lähetetään huomaamattomissa, pehmustetuissa, valkoisissa kuorissa. Lisäksi lähettäjänä lukee E-invasion A/S Suomen osasto, eli paketin sisältö ei tule ilmi.

Olen maksanut tilaukseni ennakkoon tilisiirrolla, mutta en ole vastaanottanut tuotteita.
Ennakkomaksu kestää aina hiukan kauemmin. Normaalisti kestää yhden pankkipäivän siirtää rahat tilillemme Handelsbankenissa. Jos olet siirtänyt rahat klo 18 jälkeen, kestää kaksi pankkipäivää ennen kuin vastaanotamme maksusi. Lähetämme automaattisesti sinulle sähköpostin, kun maksusi on rekisteröity. Jos et ole saanut sähköpostia kolmeen arkipäivään, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä meihin.

Ei näkynyt kontrolliviivaa, kun käytin Wondfo- testiä – tarkoittaako tämä, että testi ei toimi?
Kontrolliviivan tarkoitus on näyttää käyttäjälle, onko testi saanut tarpeeksi virtsaa, ja onko testi täten suoritettu oikein. Jos et näe kontrolliviivaa, tarkoittaa tämä todennäköisesti sitä, että testi ei ole saanut tarpeeksi virtsaa. Wondfo-testimme pitää aina olla kosketuksissa virtsaan vähintään 3 sekunnin ajan, jotta se voi imeä sisäänsä tarpeksi virtsaa toimiakseen oikein. Testi pitää laskea alas virtsaan max-merkkirajan kohdalle.

Kuka on Halpa-Testi.fi verkkokaupan takana?
Halpa-Testi.fi on E-invasion A/S yhtiön omistuksessa, joka on toiminut lääkealalla monta vuotta, ja jolla on Tanskan lääkeviranomaiselta lupa myydä reseptittömiä lääkkeitä Internetissä. Päivittäisen asiakaspalvelun hoitavat Elias, James, Kristin ja Michael, joilla kaikilla on erittäin hyvä tietämys in vitro -diagnostisista testeistä ja näihin liittyvästä erikoistuneesta neuvonannosta.

Olen tullut raskaaksi enkä enää tarvitse testejäni – miten voin palauttaa ne?
Lähetä testit takaisin osoitteemme, samassa kuoressa kuin vastaanotit ne. Muista laittaa mukaan laskusi tai kopio laskusta, ja myös tilinumerosi, niin saat rahasi takaisin mahdollisimman nopeasti.

Mitä testien CE-merkintä merkitsee?
CE-merkintä tarkoittaa, että testit täyttävät ne monet EU:n asettamat ehdot, jotta niitä saisi myydä laillisesti EU:ssa ja monessa EES-sopimuksen maissa (Norja, Sveitsi jne.). Kuluttajana sinun ei pidä ikinä tyytyä vähempään kuin, että testi on vähintään CE-merkitty kotikäyttöön (itse suoritettava testi). Jotkut testit ovat CE-merkittyjä ainoastaan ammattikäyttöön, ja näille ei aseteta yhtä korkeita ehtoja kuin kotikäyttöön tarkoitetuille testeille. Testit, jotka ostat meiltä ovat CE-merkittyjä sekä koti- että ammattikäyttöön.

Miten voin olla varma että Halpa-Testi.fi:n testit ovat CE-merkittyjä?
Voit katsoa raskaus- ja ovulaatiotestien CE-sertifikaatit tästä:

CE sertifikaatti – Raskaustesti
CE sertifikaatti – Ovulaatiotesti

Sertifikaatit antaa riippumaton elin, joka EU:n puolesta tarkistaa lääketuotteiden laatua, tässä tapauksessa testeille tarkoitettu kotikäyttöön.

Mitä merkitsee se että testit ovat FDA-hyväksytyt?
FDA on lyhenne Yhdysvaltain lääkeviranomaiselle (Food and Drug Administration). FDA asettaa maailman korkeimpia ehtoja laatuun ja turvallisuuteen koskien, ja jotta testejä voi myydä Yhdysvalloissa, tarvitaan lupa etukäteen. Wondfo-testimme ovat FDA-hyväksyttyjä.

Ulkona on erittäin kylmä, suunnilleen -5 astetta, ja testini ovat olleet postilaatikossa 8 tuntia – onko pakkanen vahingoittanut niitä?
Sekä Wondfo- että Clearblue-testit kestävät pakkasta aina -20 asteeseen asti, jopa kolmen viikon ajan ilman, että testit vahingoittuvat.

Voiko testipuikkoja ostaa lisää Clearbluen digitaalisille ovulaatio- ja raskaustesteille?
Valitettavasti on mahdotonta ostaa lisäpuikkoja, vaikka tämä olisi sekä järkevämpää että halvempaa. Clearbluen mukaan tämä ei ole mahdollista, koska testin patteri riittää ainoastaan rajoitetulle määrälle testejä, ja siksi testiä ei voi käyttää uudelleen.