Babyplan varhainen raskaustesti – liuska

Babyplan Tidlig Graviditetstest strimmelPositiv tidlig graviditetstest strimmel5 stk Babyplan tidlig graviditetstest strimmel
Babyplan tidlig graviditetstest strimmel
Babyplan Tidlig Graviditetstest strimmelPositiv tidlig graviditetstest strimmel5 stk Babyplan tidlig graviditetstest strimmel
AntalStk. prisTotal
1.6 €8,00
1.55 €15,50
1.4 €21,00
1.3 €26,00
  • Hurtig leveringHurtig leveringHuomaamaton toimitus
  • Personlig kundeservicePersonlig kundeserviceHenkilökohtaista asiakaspalvelua
  • Diskret leveringDiskret leveringIlmainen toimitus ostettaessa 10 Eurolla tai enemmän

Tee raskaustesti aikaisemmin kuin muilla testeillä

Babyplan varhainen raskaustesti liuska on täysin uusi testi markkinoilla sinulle, joka haluat tehdä testin niin aikaisin kuin mahdollista nähdäksesi, oletko raskaana. Testin herkkyys on jopa 10ml/ml, mikä tarkoittaa että voit saada tiedon oletetusta raskaudesta normaalia aikaisemmin.

Varhainen raskaustesti on niin kutsutta tikkutyyppiä – kutsutaan myös liuskatestiksi – joka tehdään talteen otetusta virtsanäytteestä. Vastauksen saa nopeasti – 5 minuutissa!

Tarkka raskaustesti

Babyplanin varhainen raskaustesti toimii yli 99 % tapauksista. Toisin sanoen, kun kyseessä on raskaustestien tarkkuus, on se korkeimmalla pallilla ja testi on yhtä varma kuin lääkärin tai kätilön luona suoritettava testi.

Vaikka Babyplanin varhainen raskaustesti on markkinoiden tarkimpien raskaustestien joukossa, on tulos epävarmempi jos teet testit ennen kuukautisten odotettua alkamispäivää, kuin jo odotat kyseiseen päivään saakka. Tämä ei koske ainoastaan Babyplan varhaista raskaustestiä, vaan kaikki markkinoiden raskaustestejä, jotka voidaan tehdä varhaisessa vaiheessa.

Tuloksen pienempi varmuus johtuu siitä, että hCG-taso voi vaihdella raskaaksi tulemisen jälkeen; ei pelkästään eri naisten välillä, vaan myös eri raskauksien välillä. Tämä voi tarkoittaa, että vaikka alkuun saatat saada negatiivisen tuloksen käyttäessäsi Babyplan varhaista raskaustestitikkua, saattaa silti olla mahdollista, että olet raskaana. Tämän vuoksi jokaisessa pakkauksessa on 5 tikkua, jotta voit tehdä testin useamman kerran, ennen kuin kuukautistesi ajankohta on käsillä.

Kaikki Babyplanin tuotteet ovat CE-merkittyjä ja säilyvät pitkään – jopa kesäkuuhun 2018!

Mukana toimitetaan helposti ymmärrettävä ja helppolukuinen suomenkielinen käyttöopas.

Video – katso, miten testi tehdään

Käyttöopas