Babyplan-testisetti – puikko, sis. foolihapon

Babyplan tidlig graviditetstest strimmel 3 stk.Babyplan ægløsningstest stav 14 stk.Babyplan Foolihappo
Babyplan-testisetti – puikko
Babyplan tidlig graviditetstest strimmel 3 stk.Babyplan ægløsningstest stav 14 stk.Babyplan Foolihappo

Varastossa

34,00

  • Hurtig leveringHurtig leveringHuomaamaton toimitus
  • Personlig kundeservicePersonlig kundeserviceHenkilökohtaista asiakaspalvelua
  • Diskret leveringDiskret leveringIlmainen toimitus ostettaessa 10 Eurolla tai enemmän

Mitä saat Babyplan-testisetissä?

Babyplan-testisetissä saat kerralla kaiken tarvitsemasi, jotta voit suunnitella raskauttasi parhaalla mahdollisella tavalla. Pakkauksessa saat:

  • 14 kpl ovulaatiotestipuikkoja
  • 3 kpl raskaustestipuikkoja
  • 2 pkt Babyplan-foolihappoa, 30 tablettia/pakkaus

Lainaa Babyplan-ultraäänimonitoria – kun käytät tätä testisettiä tullaksesi raskaaksi, tarjoamme me sinulle mahdollisuuden lainata Babyplan-ultraäänimonitoria tultuasi raskaaksi.

Saat tietää ovulaatiosi ajankohdan

Kun tiedät, milloin ovulaatiosi tapahtuu, on sinulla paljon suuremmat mahdollisuudet tulla raskaaksi.

Ovulaatiotestit mittaavat virtsasi LH-pitoisuutta. Normaalisti LH-pitoisuus on matala, perustasoa, mutta noin 24–36 tuntia ennen odotettua ovulaatiota tapahtuu erittäin voimakas nousu, ja tämän kyseisen nousun ovulaatiotesti pystyy huomaamaan. Pitoisuus pysyy korkealla vain lyhyen aikaa, joten on tärkeää, että teet testin vähintään kerran päivässä testijaksollasi.

Tämä ovulaatiotesti on yksi markkinoiden herkimmistä, ja sen tarkkuus on yli 99 %.

Tässä testisetissä saat 14 kpl puikkotyyppisiä Babyplan-ovulaatiotestejä.

Tee raskaustesti varhaisessa vaiheessa

Monet raskaaksi haluavat ovat usein helposti malttamattomia ja kuukautisten oletettuun alkamispäivään odottaminen ennen raskaustestin tekoa on vaikeaa. Babyplan varhaisella raskaustestillä voit tehdä testin jo 5 päivää ennen kuukautisten odotettua alkamisajankohtaa.

Babyplan varhainen raskaustesti on CE-merkitty ja se havaitsee raskaushormoni hCG:n erittäin herkästi, mikä tarkoittaa, että se pystyy havaitsemaan raskauden monia muita markkinoilla olevia raskaustestejä aikaisemmin. Saat pakkauksessa useamman testin, mikä säästää sekä aikaa että rahaa.

Tässä testisetissä saat 3 kpl puikkotyyppisiä Babyplan varhaisia raskaustestejä.

Muista foolihappo

Saat testisetissä myös foolihappoa, jotta voit alkaa käyttää tätä tärkeää ravintolisää jo silloin, kun suunnittelet raskautta. Foolihapolla on tärkeä rooli mm. solunjakautumisessa, jota tapahtuu aivoissa ja selkäytimessä, ja joka alkaa erittäin varhaisessa vaiheessa – usein jopa ennen kuin nainen on edes tietoinen olevansa mahdollisesti raskaana.

Elintarviketurvallisuusvirasto suosittelee, että kaikki hedelmällisessä iässä olevat naiset, jotka suunnittelevat raskautta, käyttäisivät foolihappolisäravinnetta jo raskauden suunnitteluvaiheesta lähtien, täten pienentäen riskiä, että syntyvällä lapsella on hermoputkivaurioita, kuten esimerkiksi selkäydintyrä. Foolihappolisää pitäisi käyttää aina 12. raskausviikkoon saakka.

Video – katso, miten testi tehdään

 

Käyttöopas


 

Saatat myös pitää...