Babyplan-testisetti – Liuska, sis. foolihapon

Babyplan ægløsningstest strimmelBabyplan tidlig graviditetstest strimmelBabyplan Foolihappo
Babyplan-testisetti – Liuska
Babyplan ægløsningstest strimmelBabyplan tidlig graviditetstest strimmelBabyplan Foolihappo

Varastossa

24,00

  • Hurtig leveringHurtig leveringHuomaamaton toimitus
  • Personlig kundeservicePersonlig kundeserviceHenkilökohtaista asiakaspalvelua
  • Diskret leveringDiskret leveringIlmainen toimitus ostettaessa 10 Eurolla tai enemmän

Mitä Babyplan-testisetti sisältää?

Babyplan-testisetti – liuska, sis. foolihapon sisältää kaiken, mitä tarvitset ovulaation ja raskauden testaamiseen kahden kierron aikana. Pakkauksen avulla saat täydellisesti kotiisi kaiken yhdessä paketissa, kun suunnittelet raskautta. Testisetissä saat:

  • 14 kpl Babyplan-ovulaatiotestitikkuja
  • 5 kpl Babyplan-raskaustestitikkuja
  •  2 pkt Babyplan-foolihappoa, 30 tablettia/pakkaus

Lainaa Babyplan-ultraäänimonitoria – kun käytät Babyplan-testisettiä – tikku, sis. foolihapon – tullaksesi raskaaksi, tarjoamme me sinulle mahdollisuuden lainata Babyplan®-ultraäänimonitoria tultuasi raskaaksi.

Muista foolihappo

Foolihappo on tärkeä B-vitamiini, jota esiintyy normaalisti esimerkiksi pinaatissa, sitrushedelmissä, leivässä, ryyneissä, marjoissa ja hedelmissä. Se on tärkeää muun muassa kehon solunjakautumiselle.

Raskautta suunnittelevalle Elintarviketurvallisuusvirasto suosittelee foolihapon nauttimista päivittäin ravintolisän muodossa jo raskauden suunnitteluvaiheesta aina 12. raskausviikkoon saakka. Tämän suosituksen takana on, että foolihappo vähentää epämuodostumien riskiä lasten aivoissa ja selkäytimessä, esimerkiksi selkäydintyrää.

Setti sisältää 2 pakkausta Babyplan®-foolihappoa, joista kummassakin on 30 tablettia, mikä vastaa 2 kuukauden käyttöä.

Milloin voit tulla raskaaksi? Vastauksen saat ovulaatiotestillä

Jos tiedät, milloin ovulaatiosi tapahtuu, on sinulla paljon suuremmat mahdollisuudet tulla raskaaksi.

Ovulaatiotesti mittaa LH-hormonin (luteinisoiva hormoni) pitoisuutta virtsassa. Tämän hormonin määrä nousee normaalista matalasta perustasostaan korkeisiin lukemiin noin 24–36 tuntia ennen odotettua ovulaatiota. Tämän vuoksi on tärkeää, että käytät vähintään yhden ovulaatiotestitikun joka päivä testijaksosi aikana. Babyplan®-ovulaatiotestitikku on yksi markkinoiden herkimmistä ovulaatiotesteistä ja sen tarkkuus on yli 99 %.

Tähän testisettiin sisältyy 14 tikkutyyppistä Babyplan-ovulaatiotestiä. Tikut ovat kertakäyttöisiä ja testi tehdään talteen kerätystä virtsanäytteestä.

Oletko raskaana? Raskaustestin avulla saat nopeasti vastauksen

Babyplan varhainen raskaustesti on erittäin herkkä raskaushormoni hCG:n suhteen, minkä ansiosta voit saada mahdollisen positiivisen tuloksen jopa 5 päivää ennen ajankohtaa, jolloin odotat kuukautisvuotosi alkavan.

Tähän testisettiin sisältyy 5 tikkutyyppistä Babyplan-raskaustestiä. Tikut ovat kertakäyttöisiä ja testi tehdään talteen kerätystä virtsanäytteestä.

Video – katso, miten testi tehdään

Käyttöopas