Babyplan Ovulaatiotesti – puikko

AntalStk. prisTotal
1.86 €13,00
1.79 €25,00
1.5 €31,50
1.45 €40,50
  • Hurtig leveringHurtig leveringHuomaamaton toimitus
  • Personlig kundeservicePersonlig kundeserviceHenkilökohtaista asiakaspalvelua
  • Diskret leveringDiskret leveringIlmainen toimitus ostettaessa 10 Eurolla tai enemmän

Babyplanin laatutesti

Jos haluat tulla raskaaksi, on erittäin tärkeää tietää, milloin olet hedelmällisimmilläsi. Sen saat selville uskomattoman helposti ja nopeasti Babyplanin ovulaatiotestipuikolla.

Ovulaatiotesti on muotoiltu puikoksi (suurin piirtein kuulakärkikynän kokoinen), minkä ansiosta se on erittäin helppokäyttöinen ja hygieeninen. Sinun ei edes ensin tarvitse kerätä virtsanäytettä, vaan voit tehdä testin suoraan virtsasuihkusta. Tuloksen näet muutamassa minuutissa.

Babyplan Ovulaatiotestipuikon myötä saat yhden markkinoiden varmimmista ja tarkimmista ovulaatiotesteistä, sillä se on herkkyydeltään 25mIU/mL. Sillä on FDA:n (Food and Drug Administration) hyväksyntä Yhdysvalloissa.

Babyplan Ovulaatiotestipuikon toiminta perustuu virtsan LH-pitoisuuden mittaamiseen. LH-pitoisuus nousee huomattavasti noin 24–36 tuntia ennen odotettua ovulaatiota, joten havaitsemalla tämän hormonin määrän nousun saat varoituksen ovulaation tapahtumisesta hieman etuajassa, jolloin voit paremmin suunnitella olevasi yhdessä kumppanisi kanssa.

Naisen munasarjasta irtoava munasolu elää korkeintaan 24 tuntia, kun taas miehen siittiöt voivat selvitä hengissä naisen sisällä jopa 3-5 päivää pystyen edelleen hedelmöittämään munasolun.

Hedelmällisin ajanjaksosi on sama päivä, jona Babyplan Ovulaatiotestipuikkosi ensimmäisen kerran antaa positiivisen tuloksen, sekä sitä seuraava päivä.

Pakkaus sisältää 7 kappaletta puikkoja, jotka ovat kertakäyttöisiä; normaalisti tämä määrä on riittävä, jotta sinulla on hyvät mahdollisuudet havaita LH-tasosi nousu kiertosi aikana. Seitsemän testiä kasvattaa mahdollisuuksiasi havaita LH-tasosi nousu 40 % todennäköisemmin verrattuna pakkauksiin, jotka sisältävät vain viisi testiä.

Babyplan Ovulaatiotestipuikon edut

  • Helppo, varma ja hygieeninen käyttää
  • 5 mm leveä imuosa helpottaa testin osumista virtsasuihkuun, kun testi tehdään suoraan suihkusta
  • Soveltuu sekä ammatti- että kotikäyttöön
  • Suomenkieliset käyttöohjeet

Video – katso, miten testi tehdään

Käyttöopas

Saatat myös pitää...