Babyplan Ovulaatiotesti – liuska

Babyplan positiv test
Babyplan positiv test
AntalStk. prisTotal
1.07 €7,50
1.04 €14,50
1 €21,00
0.96 €27,00
  • Hurtig leveringHurtig leveringHuomaamaton toimitus
  • Personlig kundeservicePersonlig kundeserviceHenkilökohtaista asiakaspalvelua
  • Diskret leveringDiskret leveringIlmainen toimitus ostettaessa 10 Eurolla tai enemmän

Ovulaatiotesti liuskan muodossa

Babyplan Ovulaatiotestiliuska muistuttaa niitä ovulaatiotestejä, jotka ovat sinulle kenties jo tuttuja apteekista. Testi on erittäin helppo suorittaa ja testin tarkkuus on yli 99 %. Babyplan Ovulaatiotestiliuska on herkkyydeltään 25mIU/mL.

Babyplan Ovulaatiotestiliuska:

  • on taloudellinen – eräs markkinoiden halvimmista testeistä
  • myydään apteekeissa ympäri Eurooppaa
  • imupinta on 4 mm leveä
  • mukana toimitetaan suomenkielinen käyttöopas
  • säilyy pitkään – vähintään vuoden
  • CE-merkitty sekä ammatti- että kotikäyttöön

Näin liuskan muotoinen ovulaatiotesti toimii

Nainen on hedelmällinen erittäin lyhyen aikaa kiertonsa aikana joten kun yrität tulla raskaaksi on oleellista tietää, milloin tämä ajanjakso on.

Ovulaatiohormoni LH:n (luteinisoiva hormoni) normaalisti matala taso nousee voimakkaasti noin 24–36 tuntia ennen kuin itse ovulaatio tapahtuu. Ovulaatiotesti on kehitetty havaitsemaan tämä hormonitason nousu. Taso pysyy korkealla normaalisti päivän tai kaksi, mutta tärkeintä ei ole sen kesto, vaan ylipäätään sen havaitseminen. Olet hedelmällisimmilläsi kyseisenä päivänä ja sitä seuraavana päivänä.

Tee vähintään yksi testi Babyplan Ovulaatiotestiliuskalla päivässä testaamisajanjaksosi aikana. Katso käyttöoppaan taulukosta, milloin luonnollisen kiertosi lyhyimmän pituuden perusteella on suositeltavaa aloittaa testaus. Testin voi tehdä mihin aikaan vuorokaudesta tahansa, mutta sinun pitää ottaa huomioon, ettet ole juonut suuria määriä nestettä edeltävinä tunteina. Muutoin virtsasi saattaa olla laimentunutta, mikä voi johtaa virheellisiin tuloksiin. Tämän vuoksi monet naiset tekevät testin aamulla.

Tehdäksesi Babyplan® Ovulaatiotestin liuskalla, sinun on ensin kerättävä virtsanäyte kuivaan ja puhtaaseen pikariin. Tämän jälkeen kastat liuskan imuosan virtsaan.

Video – katso, miten testi tehdään

Käyttöopas

Saatat myös pitää...