Toimitusehdot

Kauppaehdot

Toimituskustannukset

Toimitus on ILMAINEN osoitteisiin Suomessa, kun ostat 10,00 eurolla tai enemmällä. Jos ostat alle 10 eurolla, toimitusmaksu on 2,00 euroa.

Yksityisyys ja huomaamattomuus

Kaikki tilaukset toimitetaan lähettäjänimellä ”E-invasion A/S Suomen osasto”. Jos maksat pankkikortilla, tiliotteessasi lukee ainoastaan E-Invasion.

Maksutavat Babyplan.fi:n verkkopalvelussa

Voit maksaa pankkikortilla tai tilisiirrolla, jossa maksat ennakkoon tilillemme. Voit myös halutessasi maksaa laskulla, jolloin sinulla on 14 päivän maksuaika.

Pankkikortit (ilmaisia):
VISA
MasterCard

Kommunikaatio tätä maksutapaa käytettäessä on Paytrailin  ja Danske Bankein tarjoama ja kaikki korttitiedot lähetetään kryptattuina.

Maksaminen laskulla

Jos valitset maksaa laskulla, voit saada 14 päivän maksuajan. Pystyäksemme tarjoamaan tämän palvelun olemme yhteistyössä Kreditorin kanssa, joten maksat laskusi suoraan heille. Voidaksesi käyttää luottomaksua tulee sinun ilmoittaa henkilötunnuksesi, jotta voimme tarkistaa luottotietosi. Lasku lähetetään sinulle yhdessä tilauksesi kanssa, ja se maksetaan suoraan Kreditorille.

Kreditorin maksuehdot.

Ennakkomaksu pankkitilille Suomessa (ilmainen).

Jos haluat maksaa tuotteet etukäteen, pitää sinun siirtää kokonaismäärä euroina pankkitilillemme Suomessa.

Tilinumeromme SUOMESSA Danske Bankissa
IBAN: FI52 8161 9710 0052 49
BIC: DABAFIHH

Yhtiötiedot

Kaikki tämän verkkosivun kautta suoritetut kaupat ovat sinun, asiakkaan, ja meidän välisiä:

Babyplan.fi
E-Invasion A/S:n tytäryhtiö
Stålkulegatan 2 E
212 28 Malmö
Ruotsi

Puh. 09-31579110 (8.00 – 16.00)
Y-Tunnus: 2087879-2

Tilausvahvistus

Kaikki tilaukset vahvistetaan automaattisesti (sähköpostin välityksellä) ja saat mahdollisimman nopeasti viestin sähköpostiisi, jos toimituksen kanssa tulee ongelmia (loppuunmyyty / jäämätuote).

Palautusoikeus

Sinulla on aina 21 päivän täysi palautusoikeus tai katumisoikeus. Palautusoikeus on voimassa siitä päivästä lähtien, kun vastaanotat tuotteen. Jos tuotteet on ostettu settinä, pitää ne myös palauttaa kokonaisina setteinä, ja tuotteiden täytyy olla avaamattomia. Palautuslähetyksen kustannukset kattaa asiakas. Maksamme sen sijaan toimituksen takaisin, jos haluat vastaanottaa toisen tuotteen vanhan sijaan.

Tuotteet voi lähettää takaisin osoitteeseen:

E-Invasion A/S
Stålkulegatan 2 E
212 28 Malmö
Ruotsi

Asiakas on vastuussa siitä, että vastaanotamme palautettavat tuotteet. Siksi suosittelemme, että lähetät palautettavat tuotteet seurantanumerolla. Voit ottaa meihin yhteyttä etukäteen, jos sinulla on kysymyksiä palautusta koskien.

Palauttaessasi tuotteita pyydämme sinua laittamaan tilausvahvistuksesi mukaan tai kopion siitä. Jos olet maksanut pankkikortilla, saat rahasi takaisin tilillesi. Jos olet maksanut tilisiirrolla, pyydämme sinua laittamaan mukaan tilinumerosi, jotta saat rahasi takaisin 5 pankkipäivän sisällä. Saat meiltä vahvistuksen sähköpostitse, kun olemme vastaanottaneet palautetun tuotteen ja maksamme sinulle palautetun tuotteen hinnan 8 päivän kuluessa palautetun tuotteen vastaanottamisesta.

Yleistä

Pidätämme oikeuden muutoksiin, sekä siihen, että tuote saattaa olla loppuunmyyty tai sen hinta kirjoitettu virheellisesti verkkosivuillamme. Tiedot verkkosivullamme eivät voi millään tavalla toimia pätevän ammattilaisen neuvonannon, tai koulutetun ja hyväksytyn lääkärin hoidon korvikkeena. Jos sinulla on kysymyksiä tai huolia terveydestäsi, pitää sinun aina pyytää lääkäriltä neuvoja

Reklamaatio

Kun asioit Babyplan.fi:ssä, sinulla on 24 kuukauden reklamaatio-oikeus kuluttajansuojalain mukaan. Tämä tarkoittaa sitä, että tuote voidaan halutessasi korjata, vaihtaa, voit saada rahasi takaisin tai alennusta tuotteen alkuperäisestä hinnasta tilanteesta riippuen. Reklamaation täytyy olla perusteltu ja viallisuus ei saa johtua tuotteen vääränlaisesta käsittelystä tai muusta vahingollisesta kulutuksesta.

Reklamaatio tulee tehdä kohtuullisen ajan kuluessa tuotteen viallisuuden huomaamisesta. Jos reklamaatio tehdään kahden kuukauden kuluessa vian huomaamisesta, reklamaatio on aina ajankohtainen.

Hyvitämme tuotteen palauttamisesta koituneet kohtuulliset toimituskulut, kun reklamaatio on aiheellinen.

Kun haluat tehdä reklamaation tuotteesta, tulee se toimittaa osoitteeseen:

E-Invasion A/S
Stålkulegatan 2 E
212 28 Malmö
Ruotsi

Merkkaa lähetykseen “Reklamaatio”

Kun palautat tuotteen, pyydämme sinua ilmoittamaan seuraavat asiat:

  • perusteltu kuvaus tuotteen virheellisyydestä
  • tilausnumerosi

HUOM! Emme vastaanota postiennakkona tms. lähetettyjä paketteja.
Muista, että tuote on lähetettävä takaisin oikeassa pakkauksessa ja ota kuitti postituksesta, jotta voimme maksaa takaisin tuotteen postituskulut.

Yhtiötiedot

Kaikki tämän verkkosivun kautta suoritetut kaupat ovat sinun, asiakkaan, ja meidän välisiä:

Babyplan.fi
E-Invasion A/S:n tytäryhtiö
Stålkulegatan 2 E
212 28 Malmö
Ruotsi
Y-Tunnus: 2087879-2