Babyplan hjerte logo

Lainaa ultraäänimonitoria

Jos olet käyttänyt Babyplan-testisettiä tullaksesi raskaaksi, voit lainata Babyplan-ultraäänimonitoria 30 päiväksi. Maksat vain toimituskulut ja Babyplan-ultraäänigeelin, joka maksaa 2,95€.

Jos haluat saada täysin oman Babyplan-ultraäänimonitorin, sen hinta on 39,95€ sisältäen ultraäänigeelin ja toimituksen. Voit ostaa Babyplan-ultraäänimonitorin täältä

Tämän kampanjan myötä haluamme antaa entistä useammille asiakkaillemme mahdollisuuden kuunnella lapsen sydänääniä kotona, sillä se luo sekä turvallisuutta että hienoja kokemuksia koko perheelle raskausaikana.

Rekisteröityminen

Jos olet tullut raskaaksi, ota meihin yhteyttä lähestyessäsi 16. raskausviikkoa. Tuosta ajankohdasta eteenpäin voit nimittäin käyttää ultraäänimonitoria lapsen sydänäänten kuunteluun.

Koska ultraäänimonitorin laina-aika on 30 päivää, olisi sen saaminen aikaisemmin tarpeetonta, koska mahdollisuudet kuulla lapsen sydänäänet ennen 16. raskausviikkoa eivät ole yhtä hyvät.

Babyplan-ultraäänimonitori

  Rekisteröityminen ultraäänimonitorin lainaamista varten

  Täytä alla oleva kaavake rekisteröityäksesi. Muista käyttää sitä sähköpostia, jota käytit ostaessasi Babyplan-tuotteita. Lue ultraäänimonitorin lainausehdot alta.

  Ultraäänimonitorin lainausehdot:


  Haluatko ostaa lainaamasi ultraäänimonitorin?

  Jos haluat ostaa lainaamasi ultraäänimonitorin, tarjoamme sen sinulle hintaan 20€

  Ota meihin yhteyttä halutessasi ostaa monitorin sähköpostilla info@babyplan.fi.

  Ultraäänimonitorin palautus 30 päivän jälkeen

  30 päivän jälkeen ultraäänimonitori lähetetään tai palautetaan (sopimuksen mukaan) alla olevaan osoitteeseen:

  Babyplan® – E-Invasion A/S:n tytäryhtiö
  Stålkulegatan 2 E
  212 28 Malmö
  Ruotsi

  Maksat itse palautuskulut palauttaessasi ultraäänimonitorin. Laite on palautettava hyvässä kunnossa ja siinä pakkauksessa, jossa se toimitettiin.

  Huom! Emme ota vastaan palautuksia postiennakolla!