Raskaustestit

Babyplanilla on myynnissä monia erilaisia raskaustestityyppejä mm. niin kutsuttu varhainen raskaustesti, jolla mahdollinen raskaus voidaan testata jopa 5 päivää ennen kuukautisten oletettua alkamisajankohtaa. Babyplan on mullistava tuotemerkki Pohjoismaiden markkinoilla, koska Babyplanin raskaustesteillä raskaus voidaan testata aikaisemmin, kuin tavallisilla raskaustesteillä. Babyplanilta on saatavilla varhaisia raskaustestejä ja tavallisia raskaustestejä sekä digitaalinen raskaustesti. Voit valita pakkauksen, joka sisältää useamman raskaustestin tai valita kokonaisen testisetin, johon saat raskaustestien lisäksi Babyplan ovulaatiotestin sekä foolihapon ja kaiken tämän edullisempaan hintaan.

Minkä testityypin valitsen?

Babyplanilla on myynnissä viisi erilaista raskaustestityyppiä. Babyplan Raskaustesti ja Babyplan Varhainen Raskaustesti on saatavilla liuskan sekä puikon muodossa. Voit myös valita Babyplanin Digitaalisen raskaustestin, joka on todella helppokäyttöinen ja puikon muotoinen.
Babyplanin raskaustesteillä saat aina nopean ja luotettavan tuloksen huolimatta siitä, minkä testityypin valitset.

Kuinka Babyplan raskaustestiä käytetään?

Se kuinka raskaustestiä käytetään riippuu siitä, valitsetko liuskan vai puikon muodossa olevan raskaustestin.

Babyplan raskaustestiliuska toimii niin, että ensimmäiseksi virtsaa kerätään astiaan. Tämän jälkeen testiliuska upotetaan virtsaan. Babyplan testiliuska on testityyppi, jolla saat tietää tuloksen mahdollisimman nopeasti. Jo 60 sekunnin kuluttua voit nähdä testiliuskan tuloksen.

Babyplan raskaustestipuikon käyttöä varten virtsaa ei tarvitse kerätä erikseen astiaan, vaan testipikko viedään suoraan virtsasuihkuun. Tämän takia Babyplan varhainen raskaustestipuikko on erittäin hygieninen ja helppokäyttöinen.

Kuinka raskaustesti toimii?

Babyplan Varhainen Raskaustesti, Digitaalinen raskaustesti ja Raskaustesti toimivat kaikki samalla tavalla eli mittaamalla raskaushormonia virtsassa. Raskaushormoni on mahdollista havaita jo muutaman päivän jälkeen siitä, kun siittiö on hedelmöittänyt munasolun. Kaikki Babyplan raskaustestit ovat kotitestejä, jotka voit tehdä kotonasi kaikessa rauhassa ja saat tuloksen vain muutamassa minuutissa.