Ovulaatiotestit

Babyplan ovulaatiotesti on aina helppokäyttöinen ja luotettava testityypistä riippumatta. Babyplan ovulaatiotesti on suunniteltu erityisesti kotikäyttöön ja se on yhtä korkealaatuinen kuin ovulaatiotestit lääkärillä, gynekologilla tai apteekeissa. Babyplan ovulaatiotestejä käytetään laittamalla testiliuska astiaan, johon on kerätty virtsaa tai laittamalla testipuikko suoraan virtsasuihkuun, jolloin virtsaa ei tarvitse kerätä erilliseen astiaan. Saat luotettavan tuloksen vain muutamassa minuutissa.

Mistä tiedän, onko minulla ovulaatio?

Kun yrität tulla raskaaksi, on hyvä tietää, mikä ajankohta kuukaudesta on sinulle kaikkein hedelmällisin. Naiset ovat hedelmällisiä tavallisesti vain muutaman päivän kuukautiskierron aikana. 24-36 tuntia ennen naisen ovulaatiota LH-hormonin (Luteinizing Hormonet) määrä kohoaa. Ovulaatiotestillä mitataan tämän hormonin määrää. Naisen mahdollisuus tulla raskaaksi on parhaimmillaan juuri sinä päivänä, kun ovulaatio tapahtuu tai päivä ennen ovulaatiota. Babyplanin ovulaatiotestillä mitataan LH:n määrä virtsassa ja näin saadaan tietää, milloin on parhaimmat mahdollisuudet tulla raskaaksi.

Minkä ovulaatiotestin valitsen?

Babyplanin tuotteet ovat aina laadultaan ja luotettavuudeltaan korkealuokkaisia, huolimatta siitä, minkä tyyppisen Babyplan ovulaatiotestin valitset. Ovulaatiotestin valintaan vaikuttaa siis vain se, haluatko mieluiten käyttää liuskaa vai puikkoa. Kaikkien Babyplan ovulaatiotestien herkkyys on 25mlU/ml ja näin ollen tulos on 99% tarkka.