Kuumemittari

Digitaalisella kuumemittarilla saat paremman käsityksen kuukautiskierrostasi. Osta digitaalinen kuumemittari ja seuraa, kuinka aamulämpötilasi nousee ja laskee kuukautiskiertosi aikana. Nämä nousut ja laskut aamulämpötilassa osoittavat, milloin sinulla on ovulaatio.

Oikea lämpötila voi saada sinut raskaaksi

Aamulämpötilasi muuttuu, kun sinulla on ovulaatio. Digitaalinen kuumemittari voi siis auttaa sinua seuraamaan kuukautiskiertoasi ja löytämään ovulaation. Digitaalisella kuumemittarilla voit mitata lämpötilasi päivittäin ja tällä tavalla määrittää aamulämpötilasi. Kun tiedät aamulämpösi, sinun on helpompaa huomata poikkeavia päiviä ja määrittää ovulaatiosi, ja näin myös huomata, mitkä päivät ovat kaikkein hedelmällisimpiä.

Nainen on hedelmällinen tavallisesti vain muutamana päivänä kuukautiskierron aikana joten jos yrität tulla raskaaksi, on tärkeää tietää, minä päivinä kuukautuskierrossa mahdollisuutesi hedelmöittymiseen ovat parhaimmillaan. Tarkalla kuumemittarilla voit tarkkailla ovulaatiotasi ja parantaa mahdollisuuksiasi tulla raskaaksi jo tänään.