Huomaamattomuus

Huomaamaton toimitus

Kaikki tuotteet lähetetään huomaamattomassa, valkoisessa kuoressa, jossa lukee lähettäjänä ainoastaan ”E-invasion A/S Suomen osasto”.

Turvallista maksaa pankkikortilla

Halpa-testi.fi tarjoaa maksamisen Internetin välityksellä, ja siksi olemme erittäin tarkkoja asiakkaiden turvallisuuden suhteen. Maksaessasi pankkikortilla korttitietojasi käsittelee Handelsbanken (www.handelsbanken.fi). Kaikki kommunikaatio sinun ja Handelsbankenin välillä on kryptattu niin, että kukaan asiaankuulumaton ei pysty pääsemään käsiksi tietoihisi. Täten turvallisuustaso on yhtä korkea kuin pankkiautomaatilta rahaa nostettaessa. Tiliotteessasi lukee ainoastaan ”E-invasion A/S Suomen osasto” maksun vastaanottajana.

Jotta voimme toimittaa tilauksesi, täytyy meidän käyttää nimeäsi ja postiosoitettasi. Tilausvahvistuksesi lähetetään sähköpostiisi, ja siksi tarvitsemme myös sähköpostiosoitteesi. Puhelinnumeroasi käytämme, jos meidän on otettava sinuun yhteyttä nopeasti jotain tärkeää asiaa koskien, esimerkiksi jos sähköpostiosoitteesi ei toimi.

Tiedot sinusta ja osoitteestasi ovat asiakasrekisterissämme, jota käyttävät ainoastaan E-invasionin työntekijät. Tietoja ei anneta kolmansille osapuolille. Käytämme tietoja rajoitetusti kampanjoissamme, joissa kerromme sinulle tuotteistamme, ellei sinulla ole mitään tätä vastaan. Lähetämme 2-3 uutistiedotetta sähköpostilla vuodessa, ja voit milloin tahansa ilmoittaa meille sähköpostilla, ettet halua enää vastaanottaa tarjouksiamme. Voit myös tehdä tämän ”Minun tilini” palvelun alla.