Babyplan hjerte logo

Babyplanista

Kun suuria unelmia toteutetaan, on pienillä asioilla usein merkitystä. Anna Babyplanin auttaa sinua kasvattamaan mahdollisuuksiasi tulla raskaaksi.

Raskaaksi tuleminen on iso asia. Isoja odotuksia, isoja muutoksia, iso maha. Jotkut tulevat helposti raskaaksi, toisilla asia taas vaatii hieman suunnittelua. Tämä on täysin normaalia.

Babyplan on luotu auttamaan sinua toteuttamaan raskaushaaveesi. Haluamme olla mukana koko matkan ajan – jo siitä hetkestä, kun suunnittelet raskaaksi tuloa siihen saakka, että olet tullut raskaaksi.

Testit ovat kiinteä osa arkipäivää, kun haluat tulla raskaaksi. Raskaustestit, ovulaatiotestit ja siittiötestit tuovat sekä hyviä että huonompia uutisia ja kasvattavat raskauden mahdollisuutta. Testimme eivät ole markkinoiden halvimpia, mutta halvan hinnan sijaan saat tarkkoja ja tehokkaita testejä, henkilökohtaista asiakaspalvelua ja runsaasti neuvoja ja opastusta kaupan päälle, minkä tiedämme asiakkaidemme kertomana olevan mittaamattoman arvokasta.

Babyplanin omistaa Filial af E-Invasion A/S, joka on myynyt hedelmällisyystuotteita Internetin kautta Pohjoismaihin ja auttanut asiakkaitaan vuodesta 2003 lähtien.

Lainmukaiset tiedot Filial af E-Invasion A/S:stä:

Babyplan.fi
E-Invasion A/S:n tytäryhtiö
Stålkulegatan 2 E
212 28 Malmö
Ruotsi

Y-Tunnus: 2087879-2

Puhelin. 09-31579110 (8.00 – 16.00)

E-mail: info@babyplan.fi