Raskaus- ja ovulaatiotestien vastaanottaminen talviaikaan

Monet asiakkaamme ovat kysyneet voivatko testit olla ulkona esimerkiksi postilaatikossa, kun ulkona on pakkasta?

Vastaus on kyllä!

Jotta asiakkaamme voivat vastaanottaa ja käyttää raskaus- ja ovulaatiotestejä ympäri vuoden, yhtenä edellytyksenä on, että esimerkiksi kylmyys toimituksen aikana ei vaikuta testiin tai häiritse sen toimintaa – lähetämme kuitenkin testejämme asiakkaillemme Ruotsiin, Norjaan, Tanskaan ja Suomeen, missä talviaikaan voi normaalisti olla hyvinkin kylmä, joten testien on luonnollisesti siedettävä kovaakin kylmyyttä jonkin aikaa.
Tämän vuoksi valmistajat ovat testanneet tuotteiden säilyttämistä pakkaslämpötilassa stabiliteetin varmistamiseksi. Tutkimusten tulokset kertoivat yksiselitteisesti, että sekä raskaustestit että ovulaatiotestit sietävät jopa -20 asteen pakkasta hyvin jopa 35 päivän ajan ilman, että sillä on vaikutuksia tuotteen laatuun tai toimintaan.

Voit toisin sanoen tuntea olosi turvatuksi, vaikka meiltä ostamasi raskaus- ja ovulaatiotestit olisivatkin maanneet postilaatikossasi jonkin aikaa paukkuvalla pakkasella.
Sinun pitää ainoastaan huolehtia siitä, että haettuasi testit postilaatikostasi annat niiden saavuttaa huonelämpötilan noin 0,5-1 tuntia ennen kuin suoritat testin. Huonelämpötilaa kuivassa ja turvatussa paikassa suositellaan myös käyttämättömien testiesi säilyttämiseen.